مواد لازم شکلات فاندانت:
▪ شکلات تلخ و شیرین: ۵ اونس (۱۵۰ گرم)
▪ تخم مرغ: ۳ عدد
▪ شکر: یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
▪ آرد: یک چهارم پیمانه
▪ کره: ۵ قاشق غذاخوری
▪ هل یا (دارچین، فلفل چیلی و وانیل): یک دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه شکلات فاندانت:
شکلات ها را با کره و وانیل و ادویه درون یک کاسه ریخته و روی بخار آب می گذاریم و هم می زنیم تا آب شده و با هم مخلوط شوند.
تخم مرغ ها و شکر را درون کاسه ای ریخته و با مخلوط کن هم می زنیم تا سفیدرنگ و یکدست شوند.
محلول شکلاتی را کم کم به تخم مرغ ها افزوده و در آخر آرد را به آن ها افزوده و با لیسک هم می زنیم.
کف و دیواره های قالب سرامیکی را چرب کرده و مواد را درون آن می ریزیم.
فر را در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۱۹۵ درجه سانتی گراد) قرار داده و قالب ها را به مدت ۱۲ دقیقه درون فر قرار می دهیم.
پس از سرد شدن قالب را روی یک بشقاب برگردانده و سرو می کنیم.
فوت قنادی
منظور از شکلات تلخ و شیرین، شکلات ۶۰درصد است. حتما از این نوع استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.
منبع: ارسالی کاربران
نظرات شما عزیزان: